27 September 2023
  • 1

Restaurangguiden

Dagens Lunch

Om oss

Mitt Österåker.se är en privatdriven, helt etiskt och politiskt obunden sida där du som kommuninvånare hittar allt du behöver om och från din kommun.

Sidan ägs av Prime One och drivs av vår redaktör Magnus Abelsted vid sidan av hans jobb med ungdomar i kommunen.
Vår sida är responsiv, vilket innebär att du kan läsa oss i din mobil eller surfplatta. Lägg gärna upp en genväg till vår sida så kan du lätt hitta till oss.

Vad vill vi?

Mitt Österåker.se fungerar som en portal mot kommunens invånare och innehåller både information och nyheter. Vi har för avsikt att komplettera de medier som finns och vill förenkla för dig genom att ge dig allt det fantastiska som Österåker har att erbjuda på nätet från en och samma utgångspunkt. En tjänst som enbart går att hitta hos oss. Vi vill synliggöra det som sällan uppmärksammas och de som förtjänar det, men som sällan syns och hjälper gärna alla hårt ideellt arbetande personer i vår kommun att få ut sitt budskap.……och lite till.

Vad kan vi?

Vi kan ge dig som privatperson eller företagare en möjlighet att nå ut till en stor del av våra kommuninvånare. Antingen via artiklar eller annonser. Och via länkar hjälper vi dig/Er att få fler träffar på din/ Er egna sida.
Vill Du/Ni så finns också möjligheten att ingå ett samarbete. Kontakta oss så kan vi diskutera detta.
Vi har flertalet idéer på hur vi kan utvecklas på ett sätt som gynnar alla i Österåker, och detta kommer att ske löpande.

Hur gör vi?

Det vi lägger upp hos oss är en symbios av allt som går att hitta på nätet gällande Österåker  tillsammans med inskickat material från våra läsare.
Ibland gör vi gör en kortfattad sammanställning av en artikel och länkar vidare till ursprungsartikeln. Andra gånger är texten tagen från annan sida, men utlagd i sin helhet med godkännande av författaren. Vid tillfällen gör vi även egna artiklar.
Bilder tas oftast från vår egna bildbank, men i de fall då vi inte har någon passande bild, letar vi bland royaltyfria bilder på nätet, alternativt ber er läsare om hjälp.

Företag

Du som företagare har möjlighet att ge ditt företag ett nytt fönster ut mot våra invånare. Genom att boka annons vid ett tillfälle per år så syns Ni 24 timmar per dygn. 7 dagar i veckan. Och vi länkar även till Er egna sida om ni så önskar.
Har ni ingen egen annons så hjälper vi Er att ordna en mot en liten kostnad. Och har ni andra önskemål än de som står i vår prislista så ordnar vi det.
För närvarande har vi runt 5000 läsare i månaden från upp till 35 länder. Men detta varierar i takt med antalet utlagda artiklar på sociala medier.
Vårt första mål med vår nya sida är att komma upp i 7000 unika läsare i månaden. Något som är fullt möjligt.
Priserna är för närvarande i nivå med antalet läsare. I takt med att fler hittar till oss kommer även priset att stiga. Så för att gardera er mot dessa prishöjningar rekommenderar vi att ni bokar nu.
Vid intresse kontakta oss.

Vår Annonsprislista finns att hitta här.

Föreningar

Vi hjälper gärna din förening att synas. Ideella krafter är något som vi lovordar och har ni några digitala flyers, affischer eller annan information så skicka in det till oss, så lägger vi upp det helt utan kostnad. Om någon i din förening vill skriva en egen artikel från något evenemang eller annat så går det bra. Vi lägger upp artikeln med författarens namn. Om så krävs förbehåller vi rätten att göra vissa ändringar, men detta görs upp efter dialog med författaren.

Välgörenhetsarbetare

Du som privat eller i förening håller på med välgörenhet i någon form är välkommen att höra av dig. Vi vill hjälpa dig att hjälpa och har därför en egen sida som rör välgörenhet inom kommunen. Du hittar den här.
Skicka in information till oss om vad du/ni håller på med så lägger vi in det där.

Facebook och sociala medier

Vi jobbar för närvarande enbart med Facebook. Gå gärna in och gilla vår sida så får du som gillar oss snabbt information om nyheter, polisiära händelser, trafikinformation, nöjen och mycket annat.
Mitt Österåker.se har även en speciell sida rörande Facebook där du får tips och nyheter som kan vara bra att veta. Där har vi också sammanställt en del av de Facebookgrupper som finns i kommunen.

Kommande projekt

För tillfället jobbar vi först och främst för att göra vår nya sida så bra som möjligt för dig som läsare och företagare. Planen är sedan att utveckla vår sida Ung idag och vi vill göra det i samarbete med kommunens ungdomar. När detta är gjort kommer vi att titta på fler kategorier. Bland annat kommer vi att lansera en sida för alla föräldrar i kommunen och en anslagstavla för dig som privatperson.

 Öppetider, evenemang och annan information om och från vårt centrum.

 

Annons

Spara


TISDAG.........14:00-18:00
TORSDAG.....14:00-17:00
LÖRDAG.......10:00-14:00

För inlämning av saker:
Mån - Fre 09:00 - 16:00
(Lunch 12:00 - 13:00)
Vid behov hämtar vi. OBS! Det ska vara färdigpackat, rent och ”säljbart”.
Kontakta oss på tel. 08-540 22 228

Berga Second Hand låter vinsten av verksamheten gå tillbaka till olika projekt i Åkersberga samt nationellt och internationellt.

Spara

Spara

Medborgarförslag

Har du ideér på förbättringar eller hur kommunen kan utvecklas kan du skicka in ett medborgarförslag direkt till kommunen.

Här kan du se hur det går till, hitta blanakett och se tidigare inlämnade förslag och beslut

Öppettider på Brännbacken

Måndag................stängt
Tisdag................ 10:00-19:00
Onsdag...............10:00-19:00
Torsdag.............. 10:00-19:00
Fredag................10:00-16:00
Lördag&söndag..10:00-16:00

Stängt följande helgdagar: 6 juni, 20-21 juni, 24-26 december, 31 december.