06 Juli 2020

näringsliv

Ny livsmedelsbutik till Åkersberga C

NÄRINGSLIV Den 30 april, lagom till valborgshelgen, kommer en ny livsmedelsbutik till Åkersberga. Då öppnar franska Picard sin tolfte Stockholmsbutik i Apotek Hjärtats gamla lokaler. Picard är Frankrikes största kedja inom fryst kvalitetsmat med över 900 butiker runt om i landet. 1974 öppnade den första Picardbutiken i Paris och sedan 2013 finns de i Sverige.


Idag består sortimentet i Sverige av ca 700 råvaror och färdiglagade delikatesser. I frysarna hittar du råvaror som kött, fågel, fisk, grönsaker tillsammans med olika typer av färdiglagade aptitretare, huvudrätter och efterrätter såsom konfiterad anka, chokladmoelleuxer, macarons och frasiga croissanter.
– Picard vänder sig till alla som gillar mat men som inte alltid har tid att förverkliga sina kulinariska ambitioner. Konceptet med blandningen av fräscha råvaror och högkvalitativa färdigrätter kommer att passa många besökare här i Åkersberga Centrum, säger Maria Hägerdal, Commercial Director på Citycon.

Nyföretagarcentrum

NyföretagarCentrum Österåker/Vaxholm

Vi ger dig kostnadsfri, personlig och konfidentiell rådgivning om du funderar på att starta företag. Vi är experter på företagande, och efter vår rådgivning är du väl förberedd för livet som egenföretagare

Du hittar oss här