17 Juni 2019

Sport & Fritid

Meriterad huvudtränare till Österåker Vikings

ISHOCKEY Hockeysäsongen är över och sommaren är här. Men Österåker Vikings ligger inte på latsidan för det. Nu börjar planeringen inför nästa säsong. Och i dagarna hart man precis gjort klart med en ny huvudtränare. Som ny huvudtränare för J18, J20 och A-lag har IFK Österåker kontrakterat den tidigare svenska mästaren och NHL proffset Robert Döme.

Robert kommer senast från motsvarade uppdrag för Arlanda Wings båda juniorlag som spelar i elit.

Som spelare har Robert bl a tagit SM-guld med Modo (vald av fansen till spelaren med störst hjärta för klubben), spelat för Pittsburgh Penguins i NHL samt i en rad andra klubbar under sin karriär.

- Med Robert tar vi nu nästa stora kliv mot riktigt bra förutsättningar för bra utveckling för alla som väljer att träna och spela i vår förening. Våra ungdomslag utvecklas starkt och med Robert ombord skapar vi riktigt bra förutsättningar även för juniorer och A-lag, säger man på klubbens hemsida.

Idrottslyftet

Genom Idrottslyftet kan föreningar få hjälp med anläggningsstöd och rekrytera nya medlemmar genom skolsamverkan. Det går även att få stöd för utbildningsverksamhet.
Läs mer här